Tjedan solidarnosti: Pridružite se akciji Hrvatskog Crvenog križa u Kaufland trgovinama diljem Hrvatske

09.10.2024.
U povodu Tjedna solidarnosti društva Hrvatskog Crvenog križa do 12. listopada organiziraju prikupljanje prehrambenih proizvoda u Kaufland trgovinama diljem Hrvatske. Ova humanitarna akcija pod nazivom „Vaš dar za pravu stvar - hrana dostupna svima“, usmjerena je na prikupljanje osnovnih namirnica za osobe u potrebi.

Košare za donacije postavljene su u 37 gradova: Zagreb, Karlovac, Čakovec, Koprivnica, Đakovo, Vinkovci, Sisak, Split, Rijeka , Zadar, Nova Gradiška, Velika Gorica, Varaždin, Šibenik, Požega, Slavonski Brod, Virovitica, Bjelovar, Osijek, Kutina, Zaprešić, Samobor, Sesvete, Rovinj, Makarska, Trogir, Sinj, Vukovar, Dugo Selo, Poreč, Umag, Biograd na Moru, Vodice, Zabok, Župa dubrovačka, Ivanec.
 
Ova akcija nije samo prilika za prikupljanje hrane, već i za promicanje solidarnosti i zajedništva. Hrvatski Crveni križ kontinuirano pruža pomoć najugroženijima, a podrška građana i volontera u ovakvim aktivnostima od ključne je važnosti.

Pozivamo sve ljude dobre volje da svojim donacijama olakšaju život onima kojima je pomoć najpotrebnija!

Trgovačkom lancu Kaufland zahvaljujemo na partnerstvu i podršci, a hvala i svima vama koji ćete svojim donacijama pomoći najranjivijim skupinama u društvu.

Budimo solidarni, zajedno možemo učiniti puno!